Chat cu Rana

 Acasa \  Femeie Salaj \ Rana
 
Rana
Rana
NAN
... Rana - 42 ani Descriere: Cea ce nu te distruge, te face mai PUTERNIC! o forma dispare si alta apare, o stare sulfeteasca se topeste in alta, un sunet trece in altul si nicaieri, nimic nu ramane fix, poate doar lumina stelelor si instinctul din toate fapturile vii prin care Dumnezeu ne spune : MERGI INAINTE!

Contacteaz-o pe rana

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.