Chat cu Seherezada_povesti

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Seherezada_povesti
 
Seherezada_povesti
Seherezada_povesti
... Seherezada_povesti - 33 ani Descriere: Eu personal nu cred in cuvinte, pentru ca asta ar insemna cea ce ar trebui sa scriu aici. Cuvinte si atat. Viata si lumea sunt mult prea complexe, fie si in superficialitatea lor si nu putem defini, cataloga, eticheta, alege, destitui sau premia oameni numai pe baza cuvintelor, mai ales la o prima privire. Cel putin eu sunt mult mai mult decat atat si cred asta despre fiecare in parte. Cuvintele capata un sens real in momentul in care vedem dincolo de ele. Cele scrise de mine sunt indeajuns si pot reflecta cu usurinta caracteristicele generale ce le intrunesc. Multumesc.

Contacteaz-o pe seherezada_povesti

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.