Chat cu Silvia_ichim

 Acasa \  Femeie Prahova \ Silvia_ichim
 
Silvia_ichim
Silvia_ichim
Silvia_ichim
Silvia_ichim
... Silvia_ichim - 27 ani Descriere: Sunt ca o boala a acestei planete si imi place sa ii infectez si pe altii. Eu sunt eu. Unica prin felul meu banal de a fi. Sunt tot ce voi nu ati reusit sa apreciati. Detest prostia, minciuna, tradarea, lacomia, lasitatea, nepasarea, dezordinea, duplicitatea si persoanele care se supraapreciaza. In schimb apreciez sinceritatea, bunatatea, corectitudinea si respectul, dar astea la persoane pe care le numeri pe degetele de la o mana.

Contacteaz-o pe silvia_ichim

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.