Chat cu Sofistika2014

 Acasa \  Femeie Satu-Mare \ Sofistika2014
 
Sofistika2014
Sofistika2014
Sofistika2014
NAN
... Sofistika2014 - 27 ani Descriere: simpla, educata, demode chiar. imi plac serile acasa pe divan cu familia. nu sunt pretentioasa ma astept sa primesc doar cea ce ofer. nu fac altora cea ce nu vreau sa mi se faca. sunt optimista si imi place sa rid mult. iubesc copii, natura si animalele. mai mint si eu ca toata lumea dar doar daca este necesar. ma definesc o carte deschisa. pasionala, simpatica, femeie de casa si gata cu lauda ca poate ma fulgera de sus.

Contacteaz-o pe sofistika2014

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.