Chat cu Tanti_55

 Acasa \  Femeie Covasna \ Tanti_55
 
Tanti_55
Tanti_55
Tanti_55
Tanti_55
Tanti_55
NAN
... Tanti_55 - 38 ani Descriere: Fiecare persoana este unica, probabil acest lucru ne diferentiaza si totusi ne atrage, desigur, mai mult sau mai putin. Sunt o persoana sociabila, deschisa, cu simtul umorului(ador sa rad). Astept si ofer in acelasi timp respect. Consider ca in zilele noastre este foarte important sa ne respectam reciproc si sa comunicam cat mai deschis unii cu altii.

Contacteaz-o pe tanti_55

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.