Chat cu Viki_bv

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Viki_bv
 
Viki_bv
Viki_bv
Viki_bv
Viki_bv
NAN
... Viki_bv - 33 ani Descriere: Exista un timp cand lumea se naruieste in jurul tau. oare de ce? Exista o zi cand timpul parca sta in loc si viata se scurge prin fata ochilor tai, oare de ce ? Exista un moment in viata cand ai dori sa poti sa daruiesti tot ce e mai frumos in viata pentru cineva drag. visam si dorim ca intr-o buna zi acel vis poate va deveni realitate. doar speranta ne-a mai ramas.

Contacteaz-o pe viki_bv

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.