Chat cu Altablue

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Altablue
 
NAN
... Altablue - 34 ani Descriere: Sa fi foarte ocupat este o obligatie sociala. A fi ocupat este o stare care ne face sa ne simtim importanti. Fericirea, in conformitate concluziile stiintifice, este o stare care nu este accesibila prin mijloace materiale ci tine mai mult de bucurie, contact cu cei dragi, dragoste si bunatate. Ii salut pe toti cei care se pot emotiona la schimbarea anotimpurilor, la zambetul copiilor, la dragostea din ochii parintilor si carora nu le este greu sa spuna "te iubesc" atunci cand au cui.

Contacteaz-o pe altablue

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.