Chat cu Stelina1

 Acasa \  Femeie Bucuresti \ Stelina1
 
Stelina1
Stelina1
Stelina1
Stelina1
NAN
... Stelina1 - 35 ani Descriere: Sunt un copil, chiar daca unii ar spune ca la. ani e absurd sa fii asa. Insa continui sa fiu copil, imi place sa vad lumea asa si sa imi desprind gindurile cu o judecata. Un copil ce traieste si uneori inchide ochii doar pentru a nu mai vedea realitatea dura. Unde si cind am aparut in lumina zilei, eu nu stiu. Totusi din iubire m-a adus cocostircul si stiu ca tot timpul incercam sa ii dau culoare intunericului. Din intuneric as vrea sa cred ca lumea e un cuvint. Si ca lumina este chiar si acolo sub pamint. Mama imi spune ca eu mereu continui fiecare intimplare, chiar si oricare film care nu mi-ar conveni mie finalul. Il fac asa precum mi-as dori eu sa il vad. Totusi mai am atitea de facut, si.

Contacteaz-o pe stelina1

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.