Chat cu Ancutza_2007

 Acasa \  Femeie Calarasi \ Ancutza_2007
 
Ancutza_2007
... Ancutza_2007 - 23 ani Descriere: E mai importanta descrierea ta: studii superioare, simtul umorului, independenta financiara, capacitatea de a scrie cu caractere mici, de a purta un dialog care sa nu semene cu jocul de ping pong, de a citi ce scrie aici.

Contacteaz-o pe ancutza_2007

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 1.5eur+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.