Chat cu Danadino

 Acasa \  Femeie Mures \ Danadino
 
Danadino
Danadino
Danadino
Danadino
Danadino
NAN
... Danadino - 34 ani Descriere: Iubirea are un gust minunat, aminteste-ti ca pentru a primi, trebuie sa oferi; aminteste-ti ca pentru a putea iubi, trebuie sa fii tu insuti. Increde-te in instinctul tau, fii credincios constiintei si emotiilor tale, traieste-ti viata, n-ai decat una. Pentru ca ma regasesc in cuvintele acestea si in momentul de fata sunt in deplin acord cu emotiile, constiinta si mai ales dorintele mele, iti voi impartasi urmatoarele: vreau sa cunosc barbati sinceri, inteligenti, cu mult umor, optimisti, pasionali, curajosi, capabili sa-si accepte slabiciunile si vulnerabilitatea, deschisi, dornici sa invete si sa experimenteze lucruri noi. Si daca acesti barbati s-au mai pierdut si printr-o sala de teatru, un muzeu sau chiar s-au trezit cu o carte in mana, atunci in mod clar o sa cad intr-o admiratie profunda si definitiva. Lasand gluma deoparte, daca cele de mai sus nu te caracterizeaza in niciun fel, cel mai bine e sa ne ocolim. Ar fi pacat sa ne irosim timpul pe care l-am putea petrece comunicand cu cineva sau, de ce nu, alaturi de cineva care gandeste si simte cam ca noi.

Contacteaz-o pe danadino

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.