Chat cu Georgeta_sm

 Acasa \  Femeie Sibiu \ Georgeta_sm
 
Georgeta_sm
Georgeta_sm
NAN
... Georgeta_sm - 39 ani Descriere: poate nu sunt ce-ti doresti. dar am sa incerc in fiecare clipa sa fiu cea ce ai nevoie!. chiar de-ar fi greu, tot as zambi!. de-as fi plina de probleme, tot as glumi!. pentru ca sti, viata e grea si lumea e rea. cum as putea rezista daca nu m-as purta asa

Contacteaz-o pe georgeta_sm

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.