Chat cu Pinaspera42

 Acasa \  Femeie Braila \ Pinaspera42
 
Pinaspera42
Pinaspera42
Pinaspera42
Pinaspera42
Pinaspera42
... Pinaspera42 - 35 ani Descriere: i am 28years old by age. I`m 5`8" 170 cm with a athletic build, mentally stable, physically fit, a bunch of laughs, warm, caring, honest, good listening and God Fearing. I am real easy person to talk to and a good listener. I love to Swim and I enjoy chilling with my friends/family I like going to the movies, or watching movies in my room, I am a family oriented person. K a t e a n _ k a v e n @ y a h o o. c o m

Contacteaz-o pe pinaspera42

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.