Chat cu Ochii_inlacrimati

 Acasa \  Femeie Neamt \ Ochii_inlacrimati
 
Ochii_inlacrimati
Ochii_inlacrimati
Ochii_inlacrimati
... Ochii_inlacrimati - 36 ani Descriere: Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp. un suflet care traieste o viata de om. un suflet intr-o mare de suflete nemuritoare, care vin si pleaca, care traiesc o viata sau mai multe, incat multe dintre ele uita de unde au venit. ** As vrea sa fiu un nor, Sa ma preschimb in ploaie Si-apoi pe trupul tau As vrea sa curg siroaie. As vrea sa fiu o floare Pe care s-o mirosi. As vrea sa fiu si lacrimi In ochii tai frumosi. As vrea sa fiu pamantul Pe care tu pasesti; As vrea sa fiu eu insami, As vrea sa ma cunosti. ,

Contacteaz-o pe ochii_inlacrimati

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.