Chat cu Sufletbun09

 Acasa \  Femeie Olt \ Sufletbun09
 
Sufletbun09
Sufletbun09
Sufletbun09
Sufletbun09
Sufletbun09
... Sufletbun09 - 34 ani Descriere: Sint o persoana calma, ordonata, foarte sincera, religioasa. Realizez ca sint la o varsta in care trebuie sa fim realisti, sa nu avem expectatii mari, ne trebuie sa impartasim un viitor cu bune si mai putin bune, cu o legatura sufleteasca deosebita. Prietenia adevarata sa primeze.

Contacteaz-o pe sufletbun09

Numele Tau

Numarul tau de telefon mobil

Sms-uri trimise: 0 / 1

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
www.femeionline.com este unul dintre cele mai interesante si cunoscute site-uri cu profile de femei din diverse judete ale tarii care doresc sa cunoasca barbati din apropiere pentru relatii, dragoste, prietenie, socializare, iubire, casatorie, sex. Pe acest site puteti gasi fete, studente, tinere, femei, doamne sau domnisoare din fiecare judet al Romaniei care sunt in cautare de potentiali parteneri de cuplu sau de viata, cu intentii de casatorie sau simple ganduri de distractie si petrecere a timpului liber.